zorg

 Koel- en elektrotechniek in de zorg

Binnen de zorgsector werkt S&S voor meerdere tevreden opdrachtgevers. Enkele voorbeelden zijn ziekenhuizen, revalidatiecentra, zorgcentra, praktijkruimtes en apotheken.

S&S levert voor deze locaties bijvoorbeeld koelcellen, vriescellen en airconditioning.

 

 

 

Merken

Op het gebied van koel- en vrieskasten in de medische sector is Gram een gerenommeerde fabrikant.  Specifieke producten van Gram kunt u bekijken op de productenpagina. Daarnaast is binnen de medische sector ook Intercold een zeer gerenommeerde fabrikant. Intercold heeft een uitgebreid assortiment waar u uit kunt kiezen. S&S kan u in een adviesgesprek ook altijd helpen bij het kiezen van het juiste product. Voor meer informatie over producten van Gram of intercold verwijzen wij u naar de productpagina.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan direct een offerte aan.

 

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is in de zorg van zeer groot belang. Iedereen komt meerdere malen in zijn/haar leven in aanraking met de zorg. Op dat moment is het noodzakelijk dat er volledig vertrouwen is in de installaties. S&S zorgt voor de koeltechnische installaties, dan kunt u voor de patiënten zorgen. Continuïteit in de zorg is zeer belangrijk voor het welzijn en gemak van de patiënten, vraag daarom naar een onderhoudscontract.