Service en onderhoud zijn in de koeltechniek zeer belangrijk. Als er een storing in de koel- of vriesinstallatie komt, kan er al snel een grote schadepost ontstaan. Om deze reden is onze servicedienst ook van hoog niveau. Door zeven dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar te zijn, halen wij dit hoge niveau.

Tijdens kantooruren zijn wij gewoon bereikbaar op ons algemene nummer. Wij zorgen er altijd voor dat u zo spoedig mogelijk wordt geholpen. Ook buiten kantooruren kunt u ons bereiken op het algemene nummer. In een keuzemenu heeft u de mogelijkheid om direct contact op te nemen in geval van een storing.

Voor het behouden van een hoog serviceniveau besteden wij veel zorg aan de opleiding van ons personeel. Voor het op peil houden van hun vakkennis gaan ze regelmatig op herhalingscursus.

Op regelmatige basis komen wij langs om onderhoud te plegen en zo storingen te voorkomen. Hiervoor sluiten we een onderhoudscontract met u af, volledig op uw situatie afgestemd. Het voordeel voor u: u hoeft er zelf niet naar om te kijken en heeft altijd de garantie dat alles op professionele wijze wordt gemonitord.

Is uw interesse gewekt door bovenstaande oplossing, neem dan gerust contact met ons op.