horeca

Koel- en elektrotechniek in de horeca

Binnen de horeca heeft S&S tientallen jaren ervaring en heeft voor vele tevreden opdrachtgevers gewerkt.

S&S levert voor de horeca locaties onder andere:

  • koel- en vriescellen
  • koel- en vrieskasten
  • airconditioning

Merken

Op het gebied van koel- en vrieskasten in de horeca is Gram een gerenommeerde fabrikant.  Specifieke producten van de merken Gram kunt u bekijken op de productenpagina. Ook Intercold is in de horeca een zeer gerenommeerde fabrikant. Intercold heeft een uitgebreid assortiment waar u uit kunt kiezen, S&S kan u ook helpen bij het kiezen van het juiste product tijdens een adviesgesprek. Voor meer informatie over producten van Gram of Intercold verwijzen wij u naar de productpagina.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Weet u al precies wat u nodig heeft? Vraag dan direct een offerte aan.

 

Continuïteit en kwaliteit

Continuïteit en kwaliteit van uw apparatuur is in de horeca van erg belangrijk. Gasten komen in uw restaurant langs om te ontspannen en te genieten. U wilt uw gasten immers op ieder moment graag bedienen met verse, gekoelde etenswaren en ingrediënten. Deze vormen de basis van iedere succesvolle maaltijd. S&S bedient voor u de koeltechnische installaties, dan kunt u de gasten bedienen.

Onze storingsservice zorgt voor continuïteit in de horeca, u wilt er altijd zeker van zijn dat alles gekoeld blijft. Vraag daarom naar een vast onderhoudscontract.

De manier waarop u in uw keuken te werk gaat, is doorslaggevend voor de keuze van de juiste koel- of vriesinstallatie. Dat bepaalt namelijk de soort, afmeting en uitvoering van de installatie.

 

Vraag gerust naar de mogelijkheden en laat u uitgebreid door ons informeren en adviseren door contact op te nemen.